lördag 28 juni 2014

Hobbyrummet.....

Regnet har verkligen vräkt ner hela dagen. Att rensa ogräs var inte att tänka på ens.....
Istället passade vi på att städa upp i vårat nya kontor / hobbyrum och så börja inreda och bära ut allt som ska vara där.......


Det är mycket att bära ut och sortera, men bra blir det. Så skönt med bra belysning och golvvärm!
Hittar en hel del lite udda saker i lådorna......


Vad sägs om min mammas gamla nåldyna, att sätta på armen. Otroligt bra och praktiskt när man håller på att sy. Den här är märkt med "Bröderna Anderssons herrkläder Borås"! Minns den sedan jag var barn när mammas kunder var och provade sina klänningar och det skulle nålas upp och in för bästa figursydda passform. Ja, jag är som sagt uppväxt i en syverkstad!

Ska fortsätta imorgon att röja, leta, bära och sortera!
Nu ska vi in till stora sta´n och äta lite värmande indiskt på Karishma!!!!!

5 kommentarer:

 1. Hobbyrummet blir ju jättebra och visst är det rätt gott att vara inomhus och pyssla när det är busväder ute. Kul med nostalgiprylar.
  Trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
 2. Åhh det ser superfint ut!! <3

  Hoppas att ni får en fortsatt fin helg! <3
  Kram
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Jodå, det blev ganska blött på Lekebergsrundan i går. Men det var många trevliga loppisar och butiker, och några fynd blev det, så det var kul ändå trots regnet.

  Det där hobbyrummet kommer att bli toppen!

  Regniga hälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Och inte behövde du fundera på idag heller, om du skulle rensa eller röja...!! För fy tusan vilka skurar det har kommit!! Förmiddagen gick an, men sen...var en sväng till Fjugesta direkt efter lunch, och jag lyckades pricka in flera hagelskurar så något trädgårdsarbete nu är inte att tänka på. Fast jag är inte så ledsen för det, är lite trött efter potatisen i går...
  Fint blir det i ditt hobbyrum iallafall, tänk att ha en alldeles egen plats, kunna ha kvar sakerna tills nästa gång, utan att de är i vägen för någon annan. Det är lycka det!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilket perfekt rum att sitta och pyssla i! Ha en fin söndagskväll!

  SvaraRadera