torsdag 28 juni 2012

Sallad, sallad, sallad.....

Idag har jag haft trevligt besök!!! Annika, (Ditten och datten), Rigmor, (Paradisetbergamon) och Karina tittade in en sväng och det var så roligt att träffa dom!!!!

Då var det dags att berätta om veckans utbud i Hagtorp!
Det är ju FREDAG, så från kl.15:00 finns det NYBAKAT BRÖD från stenugnen!!!!

Annat ätbart är sallad och ännu mer sallad....
Har flera olika sorter och modeller!
Det finns även Ruccola och min asiatiska kål, som visserligen gått upp i blom, men bladen är fina!!!

Salvian blommar vackert mellan körvel och dragon.
Här finns även mynta, oregano, libsticka, timjan, gräslök mm.Inne i orangeriet finns en hel del plantor....
Basilika, timjan, koriander och oregano i krukor.

Fina chiliplantor och röd paprika.

För den som vill fynda har jag en del som jag inte planterat om än, för 10:- / plantan.

VÄLKOMNA!!!

ÖPPET 15-18:00
8 kommentarer:

 1. Så du har haft så fint besök idag! ;-) Jag skulle också vilja komma när jag ser att du har en del kryddplantor, men jag hostar pga en rejäl luftvägsinfektion, så det är inte att tänka på än, tyvärr.

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 2. Tack för din fina presentation av dina blommor och växter idag, idéer och drömmar skapades...Lyckan att få bo på landet och odla, den är stor..Jag har nu planterat pepparfrukten och paprikan jag köpte...Ni bor verkligen fint!! Fortsatt fin sommar//Kram Karina

  SvaraRadera
 3. Synd att jag bor så långt från dig, det tar ett slag om jag skulle åka, men man vet ju inte! Och det verkar så mysigt! Och basilika behöver jag massor, håller på att lära mig att verkligen tycka om det och inte bara låtsas. Det är ju så gott, men det blir för mycket för mig ibland, vad ska man göra då, tro.....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. TACK för att vi fick komma sådär lite utanför öppettiderna...sååå vackert du har det!! Nu har bearbetning orangeri börjat här hemma...och det är väl som med sommarvädret, det går lite upp och det går lite ned...Tror mannen i huset mest ser jobb med det hela, medans jag ser det färdiga resultat. Sen blir man lycklig ända när i magen när man ser någon som vågat satsa på sin dröm, och lyckats!! Inte var det svårt att hitta, så jag återkommer snart, och då en fredag...!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Svar: Ja verkligen kul att jag hittade din blogg, nu vet jag var jag ska stanna på vägen om jag har vägarna förbi! :)

  Floristyrket är fint tycker jag, ja allt som har med det som växer att göra :D

  SvaraRadera
 6. Tack Lena för att vi fick komma och njuta en stund. Fick också en massa idéer men jag vill ju också bo på landet. Härligt att ni satsar och utvecklar. Kommer snart tillbaka.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Mycket härligt du har!
  Ha det gott..
  kram Sofia

  SvaraRadera