onsdag 9 november 2016

Kålpudding i panna!

Nu har vi riktig vinter i Hagtorp!


Ikväll är det som om kylan tränger in i huset och jag blir sugen på lite värmande mat!
Eftersom jag har ett kålhuvud i kylen och lammfärs i frysen så testar jag ett nytt recept. Kålpudding i panna!!!
Väldigt enkelt, snabbt och gott....


Receptet hittade jag i Ica-kuriren och här kommer det:


Bilden i tidningen var mycket snyggare, men min Kålpudding var säkert minst lika god - utan krusiduller ;)


Ha en skön kväll!





5 kommentarer:

  1. Länge sedan jag ätit kålpudding, trots att jag tycker om det så mycket. Nu ska jag testa detta. Tack för receptet!

    SvaraRadera
  2. Kålpudding är gott :) Jag brukar göra något liknande - ett eget recept som blev till en gång när ugnen strejkade. Jag ska testa den här varianten också någon gång - tack för receptet!

    SvaraRadera
  3. Vinter här med! Alldeles för mycket vinter!
    Nu har jag sparat det här receptet också!
    Vilken mysig resa ni gjorde till Danmark med ett-årskalas och julskyltning. Är din dotter alltså bosatt där?

    Kram Agneta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, min dotter bor där sedan 11 år! Har dansk man o två barn.
      Kram Lena

      Radera
  4. Gott gott, utan krusiduller ska det vara, då smakar det bäst. Kålpudding älskar vi och det finns i frysen.
    Jag står hellre en heldag och lagar mat (olika rätter)
    än håller på varje dag. Vissa dagar är jag tom i bollen,
    vad ska man laga för mat ? Fy man är bortskämd.
    Idag gjorde jag min polska tomatsoppa, men tog lite extra allt i den, ja t.ex. korngryn för att den skulle bli mera matig. Aldrig blir den densamma, så ska det vara.
    Men den bästa smakfullaste maten är när man serverar den på direkten.
    Trevlig helg Lena/ Eva

    SvaraRadera