söndag 8 februari 2015

Oj, ett fönster!!!

Medan jag jobbade i helgen byggde och rev gubben hemma i våran trapp. Trappräcket var färdigt, så nu var det dags att riva träpanelen, som täckte hela väggen vid trappan. Under en sådan panel kan man göra fynd.....


Ett fönster!!! Vi bestämde oss genast att såga upp på utsidan också. Hallen blev med ens mycket ljusare!

På ovanvåningen prövar Lusse att balansera på det nya räcket....


....... och nere i det "nya" fönstret sitter Zelda och spanar!


Strax kommer Lusse också och vill kolla utsikten.....


Nu har vi alltså kommit en bit på väg, med hall- och trapprenoveringen.Känns skönt att få det som vi vill ha det! Nu ska småbädorna som sitter på snedtaket bort och om en vecka kommer garderobsväggen, sedan kommer snart det roliga.... Välja färger och tapeter!!!!!

Önskar alla en riktigt skön söndagskväll!

5 kommentarer:

 1. Men vad roligt att det fanns ett fönster där bakom. Och tänk så ljust ni kommer få det. För mycket ljusinsläpp kan man aldrig få, eller kanske om allt var glas då ;-).

  SvaraRadera
 2. Hej Lena!
  Tänk vad man kan hitta! Fint o ljust blev det med fönstret:)
  Vad kul att snart få välja tapeter o färg till hallen, kommer bli jättesnyggt!

  Söta kissar du har!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Oj, vilket fönsterfynd! Undrar hur de tänkte som spikade igen det...?Tror aldrig att jag skulle komma på tanken att sätta igen ett fönster. Och söta kissarna har förstås full kontroll på vad som händer. Tänk att katter märker minsta förändring direkt. Så söta när de samsas där i fönstret! Men jag hoppas att Lusse håller tungan rätt i mun när han balanserar där på trappräcket. Vår förra katt Gustaf gjorde likadant när han var liten kattunge, men klarade inte att hålla balansen utan ramlade ner. Vi har ett mellanrum mellan trappan och övervåningen så det blev ända till nedervåningen... Men katter har ju nio liv som tur är. Han blev nog mest chockad när han på nervägen mötte alla små klockor och bjällror som hänger i ett band från taket. Det blev ett väldans oväsen av klockorna i hans stackars kattöron, så han sprang och gömde sig under dubbelsängen som på den tiden stod på nedervåningen.

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Men, så spännande! Ljus utifrån kan man nästan inte få för mycket av, grattis till överraskningen!

  Önskar dig en bra vecka.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Skönt med ljus, verkar ju logiskt att ha ett fönster där. Hur tänkte de som spikade igen det, kan man ju undra. :-) och så en ny vy till de fyrbenta. De har det bra. Kram

  SvaraRadera