måndag 17 december 2012

Julkort!

Visst är det mysigt att få RIKTIGA julkort!!!!
Jag brukar samla dem i ett hjärta som jag fått ärva av min faster! Hon har broderat det och det hängde alltid framme, "förr" när man var på julkalas där....


Ikväll har jag skrivet årets julkort. Det blir några mindre för varje år. Kära gamla släktingar o vänner som inte finns ibland oss längre.
I år hade jag sällskap av Lusse, men han var väldigt sömnig och satt mest och tittade....


11 kommentarer:

 1. Jag har slutat att skicka kort...hinner liksom inte med nuförtiden :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är mysigt med julkort och speciellt när man har en sådan söt hjälpreda även om han är sömnig. Jag har sparat alla julkort jag har fått genom åren och det är kul att se hur de förändras. Ha en fin vecka.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det mysigt när julkorten börjar dimpa ner i brevlådan! Men samtidigt sorgligt när de äldre generationerna inte längre finns.

  Även om det är bråda tider skickar jag alltid julkort. Jag brukar göra egna fotokort, numera tillverkas de hemma i datorn, förr var det via fotoaffärerna. Brukar bli bortåt 60 julkort till släktingar och vänner, så jag orkar inte skriva för hand, utan gör så mycket som möjligt via datorn, även adressetiketter. Jag har precis som Elna sparat alla julkort vi har fått i buntar år från år. De fotojulkort som vi har fått har jag satt in i en pärm. Kul att se tillbaka på småbarn som nu är vuxna. ;-)

  Kul att du hade sällskap av Lusse-katten som kollar så att du skriver rätt. ;-) Men jag förstår att kattdamen är sur när sköna duken försvann på byrån i hallen...

  Adventshälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Skrev också julkort idag. Jag reflekterade också över samma tanka, när jag gick igenom min adressbok. En del finns faktiskt inte kvar längre, kändes lite tragiskt, men så är livet.
  Kram och trevlig fortsättning på veckan Lotta

  SvaraRadera
 5. Duktig du är som skriver julkort!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 6. Ja, det här med julkort verkar ju som om det håller på att försvinna......jag har alla liggande och har ännu inte skrivit ett enda. Jag tänkte på det idag och kom på att jag nog ska göra som så att jag skriver ett nyårsbrev till dom jag fått julkort från.....så det kan bli!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Har ett julposthjärta som ser nästan ut som ditt!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Ja visst är det härligt med "riktiga" julkort :) Skriver inte så många längre... de gamla släktingarna bli färre och färre...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Åh så mysigt - vi får hålla liv i att skicka julkort!
  sv: Åh tack så hemskt mycket för dina fina kommentarer Lena! Du är guld värd. :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 10. Jag har både skickat julkort via post och mail. Och precis som många andra sparat kort genom åren. Här läggs alla korten i en gammal smörbytta på bordet.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 11. Det ska vara "riktiga" kort...det är något alldeles speciellt nu till jul när det dimper några varje dag i brevlådan. Och det är tanken som räknas...Men jag är alltid ute i sista minuten med att skicka dom...så det är tur att det står Gott Nytt År på dom också!!
  Kram kram

  SvaraRadera