måndag 18 november 2019

Mera ljus!!!!!

Dimma, duggregn och så dessa mörka mornar och kvällar.... Nu behöver vi verkligen pigga upp oss med allt ljus vi kan få!!!!


Satte upp ljusslinga på balkongen i helgen, så nu lyser det fint både ute och inne! Här på landet finns det ju inga gatlyktor, så vi får stå för belysningen själva!

Igår, söndag, fick vi en dag med uppehållsväder och några små solglimtar bland molnen. Vi passade på att packa ryggsäcken med lite lunch och så begav vi oss upp i Kilsbergen.


Vi gick från Blankhult och målet var Tomasboda och Kilsbergsstugan, där det är fin utsikt över Närke! Där finns också en grillplats, som passar perfekt när man ska laga sig lite lunch...



Det blev rotsaksmos och grillad korv den här gången! Går så bra när man förbereder potatis o rotfrukter hemma och sedan kokar på stormköket! Smakar fantastiskt gott ute i det fria!

Mätta och belåtna fortsatte vi sedan upp till Kilsbergens högsta punkt....


Tomasbodahöjden med sina 298 m ö h! Inte så mycket att skryta om, men i förhållande till Närkeslätten så är det ju en rejäl höjd ;)
Sedan började det skymma och vi klafsade iväg mot bilen. Ja, klafsade, för det var verkligen blött i skogen och massor av vatten i alla vattendrag....

Idag har ordningen återställts.. duggregn och dimma ;) Första arbetsdagen för veckan är avklarad och jag ska slå mig ner i tv-soffan och titta på "Vår tid är nu". Önskar alla en mysig kväll!!


6 kommentarer:

  1. Här har vi också haft lågt i tak en tid och skulle verkligen behöva en solglimt. Men vi får väl ljusslinga oss och vänta på advent.

    Glad tisdag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fortfarande lågt i tak...Alla ljusslingor behövs!!!!
      Kram

      Radera
  2. Ni är så duktiga på att ta er ut i naturen! Jag tror jag har blivit alldeles för bekväm, kanske också för att när mannen tillbringat en eller ett par dagar i skogen med jakt under veckan är han inte så sugen på mer uteliv.
    Allt gott
    /Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi stortrivs ute i naturen,som de gamla scouter vi är ;)

      Radera