lördag 23 januari 2016

Vitt och grått....

Så fick vi lite mildare väderlek! Fortfarande flera minusgrader, men så skönt att luftvärmepumpen kan fungera normalt igen!!!!
Denna mulna, dimmiga dag går hela färgskalan i vitt och grått......


...... och eldkorgen var ett tag sedan vi eldade i!


Men om ett par veckor får jag gräva fram den, för då börjar mina badgäster komma! Har massor av bokningar på pizza från stenugnen och bad!!!!!!

Idag hade jag däremot tänkt mig lite pälsvård på en viss liten dam.....men var har hon tagit vägen?????


"Hur kom du in där i garderoben???"  Behöver jag säga att hon inte gillar att bli kammad.......

6 kommentarer:

 1. Min Molly är inte heller så förtjust i att bli kammad men det går bra ändå tycker jag. Det är konstigt att inte luftvärmepumpen inte klarar av mer kyla. Det är ju då man behöver den ;)

  SvaraRadera
 2. Så mycket snö! :D kramis

  SvaraRadera
 3. Våran luftvärmepump slutade fungera när snön och kylan kom mellan jul och nyår. Nu är den på lagning och går inte att starta förrän det blir plusgrader... Trots att det inte var mer än 3-6 minusgrader i dag kändes det råkallt.

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Vackert med snö här töar det idag.
  Ha ha bra gömställe.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. Åhhhhhhhhh så ljuvligt söt hon är kissen! Min kisse kröp också in i garderober och skåp, inte helt sällan blev hon instängd. Plötsligt hörde man ett litet skrapande inifrån en av garderoberna av en katt som ville ut.
  Ha det fint i vinterlandskapet! Kram/Annelie

  SvaraRadera
 6. Kul med alla bokningar! Och så mysigt att tända eldkorgen sedan! Man är beroende av sin värmeförsörjning, skönt att det fungerar igen. Den kissen kammar man inte ostraffat, det ser jag på ögonen!!!
  Agneta kram

  SvaraRadera