lördag 19 september 2015

Skördepyssel

Åh, vad mycket det finns att skörda nu! Hade så mycket gurka, så det var bara att skrida till verket!
Började med ättiksgurka.....


Fortsatte med bostongurka, eftersom jag hade både lök och paprika från odlingen... 



Sedan blev det en burk rödbetor också.


Bostongurka var många år sedan jag gjorde, men jag hittade receptet...


Efter en sen lunch i solen har nu min arbetshelg börjat.....


Blomkål med räkstuvning och kokta ägg är riktigt gott!!!
Önskar Er alla en trevlig helg!

3 kommentarer:

  1. Vad du är duktig med att ta tillvara att som du odlar.

    Tjingelingen från Rantamor.

    SvaraRadera
  2. Jisses vad du kan och sliter, men har man en massa grönsaker så vore det väl skam att inte göra något gott med det. Du har lyckats ser jag.
    Blomkål med räkstuvning har jag aldrig smakat, givetvis var för sig.
    Riktigt gott skriver du, det ska jag testa, tack för tips.
    Må väl/ Eva

    SvaraRadera
  3. Ja, nu är det verkligen skördetider. :-)

    Hösthälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera