tisdag 2 juni 2015

Fikon

Nu börjar fikonen mogna i orangeriet. Ikväll njuter vi dem med lite italienska charketurier.....


..... och lite annat gott!


Egna, nyskördade fikon smakar fantastiskt. Precis vad man behöver en kall, regnig och blåsig kväll!

4 kommentarer:

  1. Ååååå bara så gott hoppas att ni fick en trevlig kväll med era godsaker och färska fikon...
    och bubblet såg ju underbart gott ut.

    Tjingelingen från Rantamor.

    SvaraRadera
  2. Åh, vilken lyx med egenodlade fikon! Det ser verkligen gott ut!

    Regniga hälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  3. Jag som älskar fikon, både färska och torkade, ser med avund på din italienska antipasti. Minsann, en riktig guldkant satte ni på tisdagskvällen!

    Ha en fin dag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    SvaraRadera