onsdag 7 maj 2014

Rabarber, rabarber....

Det är nu rabarberna är som finast. Så späda att man oftast inte behöver skala dem ens!
Såg en massa roliga recept i ICA-kuriren. Måste bara testa att göra sylt.....


Så här många burkar blev det av ett halvkilo. Snabbt fixat!


Har inte smakat, för än har den inte svalnat. Får pröva på rostat bröd ikväll.
Här är receptet om någon vill testa.....


Har annars tillbringat dagen med att plantera om, binda upp och placera om alla plantor i orangeriet.
Det börjar bli fullt och ändå finns alla tagetes i lill-stugan.....


Sussie vaktar plantorna nu när jag ska ut i det kalla regnet och jobba kväll!
(Ser ni henne på stolen till höger?)

5 kommentarer:

  1. vilken fin blogg och vad gott det ser ut:)

    SvaraRadera
  2. Så färggant och härligt i rabarberbunken. Man blir glad redan innan man smakat, bara av att se bitarna.
    Orangeriet ser ju himla härligt och frodigt ut och så fint pelargonierna blommar i bakgrunden. Fick titta en bra stund innan jag såg Sussies två öron sticka upp i stolen : )
    Ha det fint
    /anette

    SvaraRadera
  3. Kattouflage, med andra ord. :-)

    SvaraRadera
  4. Hoppas att det blir lika gott som de blev vackert! Vad roligt att du lagar våra recept!

    SvaraRadera