onsdag 15 januari 2014

Tulpanens dag!

Tänk nu finns det dagar för nästan allting. Idag ska det visst vara tulpanens dag.
Så här ser mina tulpaner ut idag.....


Nu när vi äntligen har fått lite vinter och det är ljust och vackert, så slutar det ju inte snöa....
Vet inte hur många gånger jag sopat, skrapat, skottat fram hemvårdsbilen idag! Sedan var det dags att göra likadant med den egna bilen..... och så sopa sig fram till ytterdörren!

Snölagret på möblerna i syrénbersån har verkligen växt....


....och något eftermiddagskaffe vid solväggen blev det inte heller.......


Nej, nu ska jag laga köttfärssås med spagetti. Ska använda de frysta, krossade tomaterna sedan i somras och massor av vitlök!
Hoppas ni också får något gott och värmande i snöyran!

7 kommentarer:

 1. Ja...de vackra tulpanerna spretar iväg fort i denna värme man har inomhus nu...Lika vackra för det!! Lite mindre vackert tycker jag vädret är, även om jag idag mest har sett det från sängkanten, så snöskottningen slapp jag!! Men i morgon så...
  Ha det gott!!
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Jasså är det, attans då för jag har inga tulpaner köpt ;-). Snö har det kommit mängder idag, här snöar det ännu och förut dratta jag på ändan så jag trodde jag brutit handleden ett tag när jag tog emot fallet.

  SvaraRadera
 3. Jag såg också att det var Tulpanens dag i dag. Fast jag har inte köpt några hem ännu, däremot gav jag mina föräldrar en bukett häromdagen. Tänk att tulpaner är så vackra i alla sina stadier i blomningen!

  Snön är också vacker! Det är tur att det är så lätt snö, annars blir det ändå besvärligare att sopa och skotta. Jag behöver åtminstone bara sopa EN gång när jag ska hem från jobbet... ;-) Men det frös på så jag höll på att inte få upp bildörren...

  Snöiga vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Så fina (men snabbväxande) tulpaner hihi !!

  Visst fick vi snö så vi klarar oss nu ojoj så vi skottat!

  Önskar dig en fin fortsättning på veckan

  ~Lollokram~

  SvaraRadera
 5. Ha ha , ja tänk att tulpanerna har fått en egen dag! Fantastiskt! Åh vad det lät gott med spaghetti och köttfärssås med massor med vitlök i - tror jag knycker den idén! :)

  SvaraRadera