tisdag 15 januari 2013

Det ÄR vinter!!!!!

Idag försvann alla evenuella "vårkänslor". Snön har vräkt ner hela dan´!
Jag har sopat framför dörrar, sopat bil, skrapat is, skrapat is, skrapat is, gjort rent påfrusna vindrutetorkare, sopat, skottat och skrapat igen hela dagen! Jobbat i hemvården med andra ord.....
Vilken julstämning ute ikväll.....


Riktigt vackert! Men nu räcker det!!!!


Har annars ägnat kvällen åt att stryka och sätta upp vårgardinerna i köket!


Julsakerna har jag packat i lådor och ställt in i garderoben och dom kommer i varje fall inte fram förrän nästa jul....;)

9 kommentarer:

 1. Vi fick bara lite puder vi......det hade gärna fått komma mer om det ville för är det vinter så är det. Och det är ju så vackert på dina bilder!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Drygt 1 dm snö har vi fått i dag. Men det har blåst så antingen är det drivor av snö på de mindre vägarna eller också är det isblanka hala vägar. Fast ganska vackert! Och jag njuter gärna av snön ett tag till, innan det blir vår. Jag behövde bara sopa bilen en gång (när jag skulle hem från jobbet).

  Här är inte julsakerna nerpackade än, så det finns en del att ta tag i... ;-)

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. En hel massa jädra snö här också... men jag har ju tid... behöver inte skotta för att jag måste ut med bilen och det är skönt! Annat var det när man jobbade - så det har sina fördelar att ha pension :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nog har det kommit snö alltid! Jag håller också på med grön/vit vårglädje i köket! Inte gardiner utan nya kläder på soffdyna och stolar.

  Onsdagskram i snöriket!
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Ja visst blev det vintrigt och det var ju egentligen inte så konstigt ;)fast jag hade förträngt att det bara är januari!!!
  Man fick ju en känsla av vår tidigare på de mildare dagarna och det satte igång känslorna och längtan till ljusare och varmare tider men ack....så man bedrog sig...hihhi..
  Fina bilder :)
  Önskar dig en finfin onsdag vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 6. Ja du...ev vårkänslor, de frös då inne igår! Jag skottade hela dagen kändes det som, grannen körde med sin fyrhjuling, såg betydligt roligare ut!! Förstår att det var besvärligt för er i hemvården, det är ju inte alla som bor vid riksväg...!! Glad att jag var ledig...
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Ja, kan man tänka sig - snö!!
  sv: Åh, tusen tack finaste du! Det värmer så. ♥
  Kram

  SvaraRadera
 8. sv: Ja verkligen! Var en otroligt mysig antik affär.
  Nämen vad kul! Bilder på vad jag fyndade kommer upp på bloggen imorgon. :D
  Kram fina Lena. ♥

  SvaraRadera