torsdag 13 april 2017

Glad Påsk!

Nu kan påsken börja för sherrysillen är fixad!!!!


En riktigt god och enkel sillinläggning!
Här kommer receptet:

Rör ihop 1/2 dl vinäger, 1/2 dl torr sherry, 1/2 dl chilisås, 2 msk vatten, 1 dl socker.
Blanda i 5 krossade vitpepparkorn, 1 finhackad gul lök och så 2 burkar matjessill i bitar ( 200g burkar) Låt stå kallt ca. ett dygn.

Med det vill jag önska Er alla en riktigt skön helg!
GLAD PÅSK !!!!!!!!!


5 kommentarer:

  1. Har precis lagt in sill på mitt vanliga sätt enligt döttrarnas önskemål. Ditt verkar vara spännande!

    Glad påsk!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut! Här blir det nog bara den "gamla vanliga" sorten som jag la in igår :)
    Ha en riktigt fin påskhelg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Glad Påsk till er också <3

    SvaraRadera
  4. Glad Påsk! Även om det är mer adventsstämning med snön och kylan som kom i dag. :-( 15 cm snö och 7-8 minusgrader har vi i kväll. Undrar om penséerna klarar det...? Hur går det med dina odlingar i pallkragen i kylan...?

    Vacker röd färg på blåsipporna du fotade. Vad heter naturreservatet vid Hällabrottet där de finns?

    Påskhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Naturreservatet heter Hällkistans naturreservat och ligger precis söder om Hällabrottet, mot Hjortsberga!
      Hur det går med växtligheten efter -10 och snö - ja, det får vi se ;)

      Radera