tisdag 28 juni 2016

Härliga sommar!

Hela trädgården doftar av pioner, gammalrosor, liljor, klöver och......


Ja, just det, våran stora, gamla "jasmin" har slagit ut och sprider sin väldoft vida omkring!
Något som doftar bakom lagården är inte gödselstackarna utan flädern, som verkligen växt till sig.
Idag plockade jag massor av blomklasar och satte till en sats saft....


Det är verkligen sommar och på fredag finns den i butiken!

Har suttit ute och njutit av kvällssolen...


... och upptäcker hur det slår ut några nya blommor varje dag!Inne i köket ligger två trötta katter och väntar på kvällsmaten och på tv:n sjunger  Skansenpubliken!


Ha en skön kväll ni också!!!!

3 kommentarer:

 1. Tänk om det gick att buteljera sommaren också. Fast, flädersaft är så nära man kan komma. Och katterna skulle jag gärna borra in näsan i... suck!

  Njut i ditt paradis.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Katterna är för söta! Och det blommar, jaaa, det gör det, så fint! Fläder har jag något emot, jag mår riktigt illa av lukten av fläder, vet inte vad det är, men det går bara inte. Jag har gjort flädersaft i mina dar, men den har blivit stående. Det är så mysigt och roligt när man kan göra produkter av sina egna grödor......Kramar

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen härliga tider nu! Här blommar det också av både det ena och det andra som doftar gott: pioner, fläder, schersmin, honungsros... Jag har gjort 3 satser med flädersaft i år! :-) Själva blommorna luktar inget vidare när man har plockat dem, men saften blir underbar.

  Här har vi nu för tiden också en katt som lika gärna ligger inne även på sommaren. Tiger ville ju aldrig vara inne under sommarhalvåret... ;-)

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera