onsdag 30 oktober 2013

Rödbetor och lammfärsbiffar

Idag har jag kokat de där små rödbetorna som jag skördade igår.
Kokade dem och skar i halvor och klyftor. Strödde över flingsalt och smulade över lite feta. Sedan olivolja blandat med lite balsamvinäger, som jag droppade över....


Till det serverade jag lammfärsbullar. Bullsmeten kryddade jag med hackad lök, vitlök, spiskummin, hackad persilja och svartpeppar.


Gissa att det smakade bra tillsammans! Mums!!!!!!

5 kommentarer:

  1. Detta lät helt fantastiskt! Måste köpa rödbetor :) Har du något mer exakt recept på det hela?

    Tack och tack snälla du!

    Hoppas att du har en härlig kväll <3 Jennie

    SvaraRadera
  2. Å nu måste jag erkänna...jag har aldrig ätit rödbetor annat än vanliga inlagda!! Kanske dags att förnya sej lite i köket...!! Det lät verkligen gott det du bjöd på nämligen. Fast lamm skulle jag nog få smyga in och säga att det är vanlig färs...mannen är lite kritisk ibland...Men många gånger har han ätit sådant som han trott varit något annat, oss emellan...
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Tack snälla du! Visst är det skoj med roliga tårtor :) Skönt med sol på er med. Idag är det inte riktigt lika tjusigt väder.

    Ha en toppendag <3 Jennie

    SvaraRadera
  4. Ser helt otroligt gott ut! :)

    SvaraRadera