fredag 22 mars 2013

Stevia....

I år prövar jag en sort jag aldrig odlat förr, Stevia! Bladen är 300 gånger sötare än socker och kan användas i maträtter. Sägs vara nyttigare än socker också....


Ska bli spännande att se hur de utvecklas!

Ute skiner solen och det snöar......


Inne i orangeriet är det varmt och skönt.....


...och om någon timma kan jag börja baka bröd!!!

Ha en fin fredag!!!!!

9 kommentarer:

  1. Stevia, så spännande det låter. Du får rapportera om resultatet. Så mysigt det låter med brödbaket, ha det fint! Kram/Annelie

    SvaraRadera
  2. Åh va spännande..berätta gärna mer om stevian i framtiden. =)

    SV: Knappar är en underbar skatt som jag bara inte kan få nog av.. <3

    Kramar
    Sanna

    SvaraRadera
  3. Tror att det var Stevia som vi köpte hos Tant Grön i somras. Den smakade väldigt sött men jag gjorde inget med den.

    Ha en skön helg

    Kram
    annika

    SvaraRadera
  4. Hej! Vedbrasa och ny bakat bröd! Kan inte låta bättre!
    Har en mysig kväll!
    Kram Sirpa♥

    SvaraRadera
  5. Åh, nybakat bröd en fredagskväll - lovely!
    sv: Ja, verkligen! Den otroligt mumsiga morotskakan rekommenderar jag varmt. Tack så hemskt mycket för din väldans fina kommentar!
    Fredagskramar. ♥

    SvaraRadera
  6. sv: Oj, var det? Gud vad det känns avlägset nu... Det vädret får gärna komma tillbaka!

    SvaraRadera
  7. Mysiga bilder och ja Stevia är inte alls dumt att använda. Du får ha en skön helg.

    Kramen

    SvaraRadera
  8. Stevia har jag inte hört talas om tidigare. Du får rapportera framöver hur det går...

    Det var vackert när solen sken och det snöade - samtidigt.

    Vårvinterhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  9. Är så nyfiken på denna stevia..funkar den i torkad form sen också? =)

    SV: Hittade ingen kaffepanna, annars så hade hon fått en sån också.;)

    Kramar
    Sanna

    SvaraRadera