Började med ättiksgurka.....
Fortsatte med bostongurka, eftersom jag hade både lök och paprika från odlingen...
Sedan blev det en burk rödbetor också.
Bostongurka var många år sedan jag gjorde, men jag hittade receptet...
Efter en sen lunch i solen har nu min arbetshelg börjat.....
Blomkål med räkstuvning och kokta ägg är riktigt gott!!!
Önskar Er alla en trevlig helg!
Vad du är duktig med att ta tillvara att som du odlar.
SvaraRaderaTjingelingen från Rantamor.
Jisses vad du kan och sliter, men har man en massa grönsaker så vore det väl skam att inte göra något gott med det. Du har lyckats ser jag.
SvaraRaderaBlomkål med räkstuvning har jag aldrig smakat, givetvis var för sig.
Riktigt gott skriver du, det ska jag testa, tack för tips.
Må väl/ Eva
Ja, nu är det verkligen skördetider. :-)
SvaraRaderaHösthälsningar
Elisabet