Äntligen har jag fått till lite små kransar av diverse ris......
Granriskransen blev riktigt söt!
På ytterdörren har jag ingen krans, men däremot en hel bukett granris med ett rött band
Många gånger är det enkla finast och vad gör man när tiden inte riktigt räcker till......
Julens första risgrynsgröt är också tillagad och uppäten!
Glömmer alltid att röra i grytan, så numera lagar jag den i ugnen på 100 grader!
Väldigt smidigt och jag behöver inte tänka på gröten....;) God blir den också!
Nu ska jag upp till Noratrakten och tillsammans med sonens sambo fixa till en liten "Julmiddag" för Uskavigårdens personal!
Ha det så bra och sköt om Er i julstöket!!!!!!
Håller med...det enklaste är oftast det vackraste...Jättefint att bara binda ihop lite ris med en vacker rosett. Och då kanske fåglarna låter bli också...
SvaraRaderaTack för tipset angående gröten...!!
Kram kram
Så enkla och vackra!! Duktiga du.
SvaraRaderaVackert med både kransar och granrisknippet! Jag gillar också det enkla! En del kransar blir lätt överdekorerade enligt min mening. Granriskransen har du fått till helt perfekt!
SvaraRaderaHörde en besökare i korridoren på jobbet som var väldigt nöjd med den hemlagade maten de nyligen fått på Uskavi! :-)
Adventshälsningar
Elisabet
Vad roligt! Ja, vi är jättenöjda med vår nuvarande restautör på Uskavi!!!!
Radera/ Lena
Himla söta kransar verkligen :D
SvaraRaderaTack för gröttipset! Jag kokar alltid min julgröt från grunden, har en speciell grötkastrull som har ett extra skikt som man fyller med vatten för att det ej ska koka fast. Tar det en timme i ugnen också tro? Långkok är vad det är men ack så gott, någon färdig slang från butiken kommer inte innanför min dörr.
SvaraRaderaHa en fin vecka och tack för dina rader hos mig!
Ja visst tar det en timma i ugnen också!
SvaraRaderaJag kokar upp grynen med vatten ca 10 min. på spisen, späder med mjölken, 1 dl mindre än vanligt. Kokar upp och sen in i ugnen en timma!
Slang-gröt duger inte här heller...
/ Lena