Nu börjar min "helg"! Ja, så är det när man jobbar oregelbundna tider......
Imorgon tänkte jag ge mig ut i det vackra vintervädret - hoppas jag, om väderleksprognosen stämmer....;)
Kanske ska jag fundera lite över hur man tillagar sånt här....
Ja, "curry leaves" används ju i indisk mat, men "svart svampar" vet jag inte.....
Det är sonen som tagit en runda i en asiatisk affär i Stockholm och förärat morsan lite spännande ingredienser! Någon som har receptförslag????
Har också hämtat ut paket från Slöjddetaljer, så nu ska det bli mer brödnaggar, blompinnar, hjärtan och potatisstickor!
Vad underbart!
SvaraRaderasv: Så otroligt glad jag blir. Tack så hemskt mycket sötast! ♥
Kram
Nja svart svampar låter lite giftigt *ler*. Du får ha en fin vecka.
SvaraRaderaKram
Mmm! Och vilken fin Kockumshink du har, vi har en likadan till matrester vi ger hönsen :)
SvaraRaderaSpännande......vill gärna veta hur det blev sen av dina ingredienser... Det var nåt nytt för mig.
SvaraRaderaFint pyssel du tänker ta dig för med, hoppas på bilder om det med sen...hihihi.....
Nu gjorde du mig allt nyfiken ;)
Lycka till med dina projekt
Ann-Louisekram
Restaurang Soya använder svamparna i sina wokrätter och på new shanghai serverades de ibland i soppa till personalen, om det är de svamparna som liknar sladdriga elefantöron, vill säga. :-)
SvaraRaderasv: Konserten var riktigt bra! Hihi. Han är riktigt bra. :D
SvaraRaderaKram
Det ena låter gott och det andra ser spännande ut..
SvaraRaderaKanske man får se vad det blir av det då?!
Ha en härlig vecka!
Är urdålig på matlagning, åtminstone om den ska ha en tusch av utländsk härkomst...curry leaves används det ungefär som vanlig curry...?? Å svarta svampar, det låter nästan som ett recept ur något av Agatha Christie...ska bli spännande att se vad du fick ihop!!
SvaraRaderaKul med paket från Slöjddetaljer, själv har jag fått nya Impecta katalogen...och det är ju bara dumt, för nu kommer jag att beställa en massa som jag sen inte kan ta hand om...
Kram kram